Shopping Cart

Radiografische auto’s voor jong en oud

Uit voorraad geleverd

About us

Wij zijn Capsking, bij ons staat klanttevredenheid en speelplezier hoog in het vaandel.

Radiografische auto's voor jong en oud

Wij zijn gestart in 2020

Zoals vele ondernemers waren wij begin dit jaar gecharmeerd van de nieuwe hype genaamd dropshipping. Zo gezegd zo gedaan, een maand later was Capsking.nl opgericht als niche webshop en volledig ingericht op originele ventieldopjes. Voor ons staat klanttevredenheid voorop en binnen 2 weken hebben wij ervaren dat klanttevredenheid en dropshipping absoluut niet samen gaan. Zodoende was ons experiment binnen 2 weken beëindigd. 

Grote Driftauto Zwart
Driftauto Geel
Een nieuwe start

Radiografische auto's uit voorraad

Radiografische auto’s zijn in onze optiek het ultieme speelgoed voor jong en oud, de mogelijkheden zijn werkelijk onbeperkt. Zodoende hebben wij afgelopen september besloten om aan te vangen met het importeren van radiografische auto’s. Als nieuwe webshop is het een uitdaging om te concurreren met de grote online winkelketen, wij gaan de strijd aan met originele producten, scherpe prijzen en een ultieme after sales begeleiding.

Bij ons bent u geen nummer

We zijn pas net begonnen!

Als beginnende webshop kunnen wij nog niet het grootste assortiment van de markt voeren, hiervoor zullen wij enige tijd nodig hebben. Ons voornemen is om het assortiment continu uit te breiden, vanzelfsprekend financieren wij dit uit onze verkopen. Volg ons op social media om onze naamsbekendheid en ons assortiment te vergroten !

Grote Driftauto Carbon
Wij volgen vele trends maar doen absoluut geen dropshipping!
Alleen de leukste modellen uit eigen voorraad geleverd !
Gratis verzending

Bij orders vanaf €250,-

Eenvoudig retourneren

Retourneren binnen 30 dagen

Top assortiment

Alleen de leukste producten.

100% Veilig afrekenen

iDeal / PayPal / Creditcard